Нашият дом е България

Нашият дом е България

Арх. Пламен Пламенов Мирянов инициира национална кампания „Нашият дом е България“ с цел издигане националното самочувствие и Дух на българите, популяризиране красотата на родината и съхранение на националните традиции, фолклор и културата на България.

„Мечтата ми е да покажа красотата на родината. Аз съм това, което съм, защото съм се родил в тази страна. Характерът се изгражда от всичко, което ни заобикаля. И колкото и проблеми да има в България, щом успяваме в тези условия, значи българинът е много силен човек. Явно тази страна ражда гении, невероятни умове, талантливи хора, които трябва да ценим. Те не са се родили в страни с висок стандарт, а именно тук. Единственото, което трябва да направим, е да запазим всичко, с което сме дарени и да го развием“

Радост, сплотеност, отговорност. Можем да ги изпишем с три букви: дом. Нашият свят сред големия, нашето място, в което ни е леко и хубаво… особено след като се погрижим за него. А големият ни дом, напомня младият архитект Пламен Пламенов Мирянов от АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ, е България.

сподели: